Hall of Fame: De winnaar van onze jaarlijkse marathon

Winnaars 2016

Onze eerste marathon bezorgde ons direct 2 winnaars!! Dikke proficiat aan:

Sven Apers

Hallo mijn naam is Sven! Toen Kristof en Stephanie ons eind vorig jaar vertelden dat ze met een spellenclub zouden beginnen, twijfelden we geen moment dat we daar deel van uit wouden maken.

Wat voor speler ik ben? Ik ben vrij gefocust op mijn eigen tactieken en benodigdheden. Daardoor zal ik zelden acties ondernemen puur om iemand anders de loef af te steken, aangezien ik me vaak niet 100% bewust ben van hun tactisch plan.

Het spel dat voor mij het grootste verschil heeft gemaakt tijdens de marathon was Istanbul. Ik heb toen direct mijn verdubbelaar ingezet. Bij een gelijkspel tussen mij en Nicholas had ik meer muntjes over, en ging daarom met de zege lopen.

Parcours tijdens de marathon:

  1. Jamaica: 4de plaats
  2. Istanbul: 1ste plaats (gelijkspel met Nicolas) x 2
  3. Pit: 1ste plaats
  4. Viticulture: 1ste plaats

Mijn top:

Terra Mystica, Amerigo, Mysterium, Splendor, bijna alle Days of Wonder spellen, ......

Wesley De Staercke

Hallo iedereen, ik ben Wesley, ook wel Wes voor de vrienden. Alles begon met Monopolie, Levensweg en Rummikub, maar eenmaal ouder wil je toch iets uitdagender. Het spellenvirus sloeg toe met Carcassone, Catan, Ticket to ride, ....

Een spel is voor mij vooral zoals het woord zegt: een spel waarbij het gezelschap en de gezelligheid troef staat. Winnen is bijzaak, het is leuk maar mag niet primerend zijn.

De marathon was voor mij gewoon een dagje plezier hebben en een manier om nieuwe mensen te leren kennen zoals Jolien, Joke, Kim,... Concordia was één van de leuke spellen die ik buiten alle verwachtingen heb gewonnen.

Parcours tijdens de marathon:

  1. Jamaica: 2de plaats
  2. Concordia: 1ste plaats
  3. Pit: 3de plaats
  4. Age of Empires: 1ste plaats x 2

Mijn top:

Terra Mystica, Love Letter, Coup, Andor, bijna alle Days of Wonder spellen, Istanbul, .....